Transport

Wij verzorgen al uw transport in binnen- en buitenland. Vooral in de Benelux en Duitsland zijn wij vaak actief in transport. Heeft u waar dan ook in Europa een vracht staan, bel ons dan gerust voor een vrijblijvende prijsopgave. Wellicht kunnen wij vrachten op retour voor u meenemen, dit om de kosten voor u zo laag mogelijk te houden.

We hebben de beschikking over een dieplader voor transport van tractoren en werktuigen, ook is deze trailer geschikt voor exceptioneel transport. Denk daarbij aan lading die te hoog en te breed is, maar ook kan deze dieplader uitschuiven voor lengte transport tot 18 meter! We beschikken over een vergunning voor transport tot 4,15 meter hoog, 3,5 meter breed en 22 meter totale lengte inclusief voertuig.

Maar wij kunnen iedere vracht voor u verzorgen. We hebben ook nog de beschikking over 2 schuifzeilentrailers en een open trailer met kleppen. Van beide schuifzeilentrailers kan ook het dak geopend worden, waardoor de trailers, naast vervoer van stukgoed, ook geschikt zijn om van boven met langere vracht beladen te kunnen worden. Een van de trailers heeft een laadklep en de andere is uitgerust met een kooi-aap.

 

Comments are closed.